Renovatie parket en plankenvoeren – GRATIS inspectie en advies!


Na gemiddeld 8 tot 10 jaar is een parket of plankenvloer toe aan een schuurbeurt. Dit gemiddelde is sterk afhankelijk van de mate van gebruik, onderhoud en houtsoort. Dit betekent dat de parket of plankenvloer een aantal keren wordt geschuurd,dat vellingkanten worden schoongefreesd en dat de parket of plankenvloer opnieuw in een lak of olie gezet worden. Dit kan tegenwoordig ook met toevoeging van diverse kleuren , zodat de vloer een geheel andere uitstraling krijgt dan voorheen.

Wij van H.A.P. merken steeds vaker dat het voor de klant moeilijk is om te bepalen wanneer een parket of plankenvloer aan een schuurbeurt toe is ,of dat de parket of plankenvloer alleen gereinigd dient te worden om daarna weer in het onderhoudsmiddel gezet kan worden.

Dit kan leiden tot het probleem dat vlekken steeds dieper in het hout trekken en dat deze vlekken niet meer geheel weg te schuren zijn. Doodzonde en niet nodig wanneer men op tijd tot aktie over was gegaan.

Om deze problemen te voorkomen en U op tijd van deskundig advies te dienen, zijn wij bereid geheel gratis en vrijblijvend Uw parket of plankenvloer te inspecteren in geheel Nederland.

Klik hier voor uw gratis en vrijblijvende vloerinspectie!