Parketvloer Bloemendaal


U wilt een nieuwe parketvloer, maar waar moet u allemaal aan denken? Op onze website vindt u alle informatie rondom parketvloeren.

 

Parketvloer leggen in Bloemendaal

Heeft u al eens nagedacht over het laten leggen van een parketvloer? Een ambachtelijke parketvloer kan zowel privé als zakelijk voor een prachtige verrijking van de gekozen ruimte zorgen. Bespaar uzelf de moeite van het harde werk en laat een ervaren parketvloer bedrijf uw nieuwe parketvloer leggen. Wij leggen, schuren en voorzien uw ambachtelijke parket van een olie- of lak behandeling. Uw fraaie parketvloer van echt hout zal uw woonkamer of andere ruimte transformeren in een prachtige sfeer, waar u graag meer tijd doorbrengt. Wilt u een parketvloer laten leggen en woont u in Bloemendaal? Maar bent u er nog niet uit welke vloer? Laat ons u helpen

 

Parketvloer onderhouden en schuren

Een parketvloer leggen is één ding, maar wat als de parketvloer slijt? Na jaren van gebruik is een parketvloer toe aan onderhoud. Dit onderhoud gebeurd via een schuurbeurt en is meestal nodig na gemiddeld 8 tot 10 jaar. Uiteraard hangt dit gemiddelde af van hoeveel de parketvloer gebruikt is, hoe goed de vloer onderhouden is en de betreffende houtsoort.

Een schuurbeurt houdt eigenlijk in dat de complete parketvloer een paar keer wordt geschuurd en dat ook vellingskanten gefreesd worden. Ook wordt daarna de vloer opnieuw in de olie of lak gezet om het natuurproduct te beschermen. Heeft u ook behoefte aan een nog betere uitstraling? Dan kan uw vloer opnieuw gelakt of geolied worden met toevoeging van diverse kleuren. Deze kleuren zorgen ervoor dat de vloer er compleet anders uit ziet dan hoe hij er eerst uit zag.

Wij begrijpen dat het moeilijk in te schatten is of een parketvloer aan vervanging of een schuurbeurt nodig is. Soms hoeft de vloer zelfs alleen maar gereinigd te worden en worden bewerkt met een onderhoudsmiddel. Door het moeilijk kunnen inschatten kan het voorkomen dat vlekken steeds dieper intrekken in de vloer en dat ze zelfs niet meer weg te halen zijn. Dit is echt jammer! Vooral als je weet dat het niet nodig zou zijn geweest als u op tijd op actie over was gegaan.

Om u te helpen dit te voorkomen helpen we u graag met GRATIS deskundig advies.